Nemzetközi kapcsolatok

A világ egyik legnagyobb biztonságtechnikai cégével, az amerikai EODT-vel több éve tartó aktív munkakapcsolat alakult ki. Az együttműködési szerződés keretén belül számos minőségi feladat elvégzésére került sor.

Társaságunk stratégiai és szakmai igazgatója 2017. novemberében stratégiai együttműködési megállapodást írt alá az USA illetőségű, 1962. óta tevékenységet folytató SARASOTA SECURITY PATROL Inc. elnökével annak érdekében, hogy együttes erővel – ötvözve az amerikai és európai biztonságtechnikai, őrzés-védelmi és vállalatvezetési megoldásokat – mindkét részről növeljük hatékonyságunkat.

Az ESG Holding Zrt. az Iraki Köztársaságban aktív szerepet vállal, melynek leghitelesebb bizonyítéka társaságunk iraki regisztrációja és a Basrah-i székhelyű Brotherhood Group Companies vagyonvédelmi ágazatával való szoros együttműködés. Fő feladatunk a szakmai irányítás az élőerős objektum- és személyvédelem terén, különösen olyan kiemelt politikai és kormányzati személyek védelme tekintetében, akik a legmagasabb fokozatú biztosítást igénylik. Fentieken túl adott esetben bizonyos feladatok végrehajtásában is szerepet vállal.